Menu
Your Cart

Quad Lock® - Suport telefon moto - Manetă frână/ambreiaj

Quad Lock® - Suport telefon moto - Manetă frână/ambreiaj
Garanția satisfacției
Nu ești mulțumit de acest produs? Trimite-l înapoi cu ambalajul intact, iar noi iți returnăm banii.
Fără taxe de retur
Ai toate motivele să comanzi acest produs. În caz de retur, plătim noi transportul!
Suporturile pentru motociclete de la Quad Lock® sunt, fără îndoială, cele mai bune suporturi pentru smartphone-uri. Suportul moto de la Quad Lock®, cu fixare pe prinderea manetei de frână sau ambreiaj, este soluția perfectă pentru motocicletele care necesită montare pe suportul de frână/ambreiaj. Acesta se fixează pe clema de frână/ambreiaj a motocicletei, folosind șuruburi cu flanșă zimțată, pentru o siguranță completă.

La fel că orice alt suport Quad Lock®, acesta beneficiază de mecanismul patentat de blocare în două etape. Așadar, poți fi sigur că smartphone-ul tău va rămâne atașat în siguranță în timp ce mergi, indiferent de condițiile în care conduci, fără a fi nevoie de curele greoaie, benzi sau magneți. Suportul poate fi atașat la prinderea manetei de ambreiaj sau de frână a motocicletei, datorită celor două gauri deja existente în aceste prinderi. Asadar îl poți monta fie pe partea stângă, fie pe partea dreaptă. Un cap de montare orientat în interior te va asigura că ai acces deplin la toate comenzile. Capul de montare poate fi rotit la 180 de grade și suportă inclusiv ajustări mai fine ale unghiului de înclinare, oferindu-ți poziția de vizualizare perfectă pentru smartphone-ul tău, pe orice motocicletă.

Design elegant 
Suportul de telefon va arăta perfect pe motocicletă, datorită materialelor sale de înaltă calitate și designului discret.

Atenție: 
Carcasa pentru telefon și amortizorul de vibrații NU sunt incluse. Dacă ai nevoie de carcasă și amortizor de vibrații, poți achiziționa un Kit complet Quad Lock®.

Suporți telefoane
Tip suport Suport cu prindere pe frână/ambreiaj

Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
  • Stoc: În stoc
  • Model: QLM-CLH
299 lei
Fără TVA: 299 lei